VITABERNA

 

 


Pastoraal atelier

Levoland 

Relimarkt

Bronnenmagazijn

 

Vrede – een hemelse zegen

Verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen en kwetsbare mensen: dat is nog steeds het doel dat Rineke en Henk Robben met Twinkling Eyes voor ogen hebben. Met hun maatschappelijke onderneming organiseren en initiëren ze speciale projecten en exposities waarvan altijd een deel van de opbrengst beschikbaar wordt gesteld ter ondersteuning van de werkzaamheden van bekende en erkende goede doelen.
Tijdens de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis van hen die in de bezettingstijd het leven lieten voor de vrijheid van meningsuiting op 4 mei jl. in het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag mocht Rineke Robben haar nieuwste bundel Vrede overhandigen aan mevrouw Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Rineke Robben: "Woorden vormen kennis en kennis geeft wijsheid om in vrede te leren leven. Vrede is nooit monddood, vrede kent geen radiostilte, maar klinkt als muziek in je oren. Middels deze bundel wil ik een bijdrage leveren aan een toekomst zonder onderscheid, zonder enige vorm van onderdrukking voor alle kinderen, voor alle mensen wereldwijd in hoopvolle verwachting, de vurige wens tevens bij te dragen aan de internationale onderwijscampagne ‘Rewrite the future’ van ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie Save the Children". Vrede: een schitterend vormgegeven pareltje met unieke foto’s en warme gedichten dat iedereen graag als cadeautje of relatiegeschenk in handen zou willen hebben. Een mooi geschenk om te geven, een prachtig cadeau om te krijgen!
Vrede is à € 12,95 (excl. portokosten € 2,55) te bestellen via info@twinklingeyes.nl. U kunt het boekje natuurlijk ook afhalen bij Rineke en Henk Robben, Klaproosstraat 19. U betaalt dan uiteraard geen portokosten, maar u zou kunnen overwegen om deze besparing te doneren aan Save the Children (of bij te passen voor de aanschaf van de eerder verschenen bundel Onschuld!).
Geef elkaar zo’n teken van Vrede, geef Vrede door en help zo Save the Children helpen!

 

Terug naar overzicht